Potes de porc – Manitas de cerdo

20151208_141900-1

 

Ingredients: 6 potes de porc trossejades – 1 patata gran – 3 pastanagues – 1 cabeça d’alls – 1 ceba gran – 2 fulles de llorer  – 1 got petit de vi blanc – Uns grans de pebre – 1 menat d’herbes variades lligades amb una gasa, julivert i sal.

Per acompanyar:  Ou dur – Cigrons – Olives trencades

Es posen les potes i la resta d’ingredients en una cassola coberts d’aigua i es deixen coure 2 hores.

Una vegada cuites, s’agafa la patata, les pastanagues, uns quants grans d’all i la ceba i es passa per la batedora, afegim el caldo de les potes i ens que una salsa que afegim a les potes. Afegim l’ou dur picat, els cigrons cuits i les olives trencades i ho deixem coure uns minuts. Rectifiquem de sal i… Bon profit!!

Recepta de Rosa Mª Milián Ripoll de Móra d’Ebre

 


 

Ingredientes:  6 manitas de cerdo cortadas – 1 patata grande – 3 zanahorias – 1 cabeza de ajos – 1 cebolla grande – 2 hojas de laurel – 1 vaso pequeño de vino blanco – Unas bolitas de pimienta – Hierbas aromáticas atadas.

Para acompañar: Huevo duro – garbanzos – Aceitunas partidas

Se ponen todos los ingredientes en una cazuela cubiertos de agua i se dejan cocer 2 horas.

Una vez cocidas se coge la patata, las zanahorias, unos granos de ajo i la cebolla. Se pasan por la batidora, mezclamos el caldo de las patas i con la salsa que nos queda mezclamos las patas. Añadimos el huevo duro picado, los garbanzos cocidos y las aceitunas partidas. Rectificamos de sal y… Buen Provecho!!

Receta de Rosa Mª Milian Ripoll de Móra d’Ebre

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *