PA AMB TARONJA

Comencem la setmana amb una recepta de la nostra bloguera Olga. Va experimentar i deixar volar la seva imaginació i el resultat va ser un pa deliciós! 

La taronja confitada que va utilitzar es feta per ella i l’oli de taronja aromatizat el podeu trobar a la nostra botiga !

Som-hi! 


INGREDIENTS: 

  • 300g d’aigua mineral 
  • 20g de llevat fresc
  • 500g de farina panadera 
  • 10g de sal 
  • 2 cullerades de cacau en pols
  • 2-3 rodanxes de taronja confitada tallada a trossets petits 
  • Oli d’oliva arbequina aromatizat amb taronja La Masrojana
PREPARACIÓ: 
  1. Posem dins el got del Thermomix l’aigua i el llevat. Barregem 1min/37º/Vel.2
  2. Afegim la farina i la sal. Barregem 30segons/Vel.6 i a continuació amassem 2minuts/Got tancat/Velocitat Espiga. Deixem reposar la massa dins el got, fins que dobli el seu volum. 
  3. Una vegada la massa ha doblat el volum l’aboquem damunt del pedrís de la cuina prèviament ben enfarinat. L’amassem un mica i formem un bola ben llisa. La tallem en tres parts. Amb una d’aquestes tres parts és amb la que farem el pa de cacau i taronja i amb les altres dues formarem barres i les enfornarem  a 250º durant 5 minuts i a 220º durant 20 minuts (abans d’enfornar-les les deixarem reposar una mitja hora).
  4. Agafem la porció que hem reservat per fer el pa de cacau i l’aplanem una mica. L’empolvorem amb el cacau i al centre hi posem la taronja confitada tallada a daus petites. També aboquem un rajolinet d’oli de taronja. Amassem bé i donem la forma que ens agradi. Deixem reposar una mitja hora. 
  5. Enfornem uns 25 minuts a 220º . 
  6. Quan el treiem del forn aboquem per sobre un rajolí d’oli d’oliva de taronja. Deixem refredar sobre una reixeta. 
BON PROFIT GPURMETS

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *